Knesset forsterker båndene til kristne politikere

29. juli 2015 |  Israel Today Stab

Det israelske Knesset fornyet forrige uke sin forpliktelse til Christian Allies Caucus, noe som de må gjøre etter hvert valg. Det faktum at Knesset fortsetter denne satsingen er et bevis på at de ser på forholdet mellom Israel og den kristne verden av stor betydning.

Komiteen har blitt ledet av Knesset talsmann Yuli Edelstein, inneholder ikke mindre enn 25 Knesset-medlemmer fra åtte forskjellige fraksjoner, inkludert tre ministere.

Den nye lederen ble MK Robert Ilatov (Israel Beiteinu) sa han ville arbeide for ytterligere å styrke båndene til de 32 søster komiteene i parlamenter rundt om i verden. De ønsker også å styrke innsatsen for å bekjempe den globale boikotten av den jødiske staten.

- Det er mange utfordringer som ligger foran oss, men det er ingen tvil om at vi sammen, vi vil lykkes i å forsvare og velsigne staten Israel, sa Ilatov til de andre israelske palementarikerne og de mange kristne ledere på samlingen.

Tidligere israelsk ambassadør til USA Michael Oren, som i dag fungerer som en Knesset-medlem gjennom Kulanu partiet, snakket også til forsamlingen, og bemerket at som en kristen nasjon vil forholdet mellom - USA og israel også ha åndelige bånd. ... Vi er på et hellig oppdrag for å sikre at den jødiske staten fortsetter å være sterk og elsket.

Oren påpekt videre at om Jesus i dag skulle komme til Betlehem (eller en rekke andre steder der han tjente, som f.eks Tempelhøyden) han ville blitt kalt for "jødisk nybygger."

Direktør Josh Rein oppsummerte hendelsen med å si at - Israel er nå avhengig av kristen støtte. Vi vil bli testet som vi aldri har blitt gjort før.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.