Hamas: Israel bruker delfiner og spionerer på oss!

19. august 2015 |  Israel Today Stab

Nok en gang har Israels fiender tatt den jødiske staten på fersken for å utnytte dyr som spioner og leiemordere.

Kilder på Gaza rapporterte onsdag at Hamas for noen uker siden fanget en delfin som hadde blitt utstyrt med avansert overvåkings utstyr.

Ifølge rapporten ble delfinen skygget og innbrakt av "kystkommandoen" til Hamas sine militære styrker, den samme enhet som i fjor sommer infiltrert sørlige Israel via sjøen, bare for å bli desarmert av israelske soldater da de nådde stranden.

Den palestinske avisen Al Quds rapportert også at Hamas sin kommandoenhet ble skeptisk da de oppdaget at delfinen gjorde "mistenkelige bevegelser" rett utenfor havnen i Gaa.

Om man skal tro deres utsagn, ble delfin sendt ut av Israel for å få treningen av Hamas sin kystkommando på video. Ikke nok med det hevdet palestinske tjenestemenn at delfin også var utstyrt med en slags pilpistol som kunne ha skadet eller drept medlemmer av Hamas sin spesialenhet.

Delfin ble innbrakt til stranden utenfor Gaza for "inspeksjon", men dens endelige skjebne er uklar.

Gjennom årene har det ikke vært mangel på anklager fra arabiske medier hvordan Israel en eller annen måte klarer å få dyr til å gjøre de villeste ting. Mest kjent er anklagen fra Egypt i 2010, om at israelsk Mossad sendte en morderhai for å angripe turister på Sinai-halvøya.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.