Blogg: Ayala Shapira fikk sin drøm oppfylt

20. august 2015 |  Israel Today Stab

I desember 2014 ble den 11 år gamle Ayala Shapira et offer for et brannangrep da arabiske terrorister kastet en brannbombe inn i familiens bil, mens Ayala og hennes far var på vei hjem til Ma'ale Shomron i Samaria.

Under angrepet ble Ayala alvorlige brannskadet på omtrent 40 prosent av ansiktet og overkroppen. Den modige Ayala rørte alle under sitt opphold på sykehuset, av å se de andre barna som hadde mistet håret på grunn av kreft, og fikk sine venner til å donere sitt eget hår til parykker for barna.

I sitt første intervju etter angrepet, uttalte Ayala at det var hennes drøm å besøke den helligste stedet i jødedommen, nemlig Tempelhøyden.

I juni kort tid før hennes Bat Mitzvah, ble Ayala overført fra Sheba Tel Hashomer Medical Center brannskadeavdeling til en vanlig sengepost ved sykehuset. Den nå 12 år gamle jenta fikk sin drøm oppfylt, og til ære for sin Bat Mitzvah, gav legene henne grønt lys for å bestige Tempelhøyden sammen med sin familie.

Dette er et blogginnlegg fra "Barna er vår fremtid" en del av Israel Todays "Support Israel" arbeid. Vi setter pris på hver donasjon. For å støtte Israel og barna se "Støtte Israel" fanen.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.