Kristne rockere hyller Israel og tar facebook med storm

29. august 2015 |  Israel Today Stab

Et amerikansk kristen ppopband tar facebook med storm. De uttrykker sin helhjertede støtte til sine venner i eretz Israel.

- Israel er i nyhetene hver dag. Alle vet om konflikten - bombene, skyteepisoder og opptøyer i gatene. Alle land i hele verden har snudd ryggen til Judea og Samaria - den sentrale delen av Israel, der 80% av Bibelen enten ble skrevet ned eller hendelsene skjedde. Men er det alt? Er Israel bare en krigsherjede landet uten håp om å overleve? Har allmektige Guds løfte om restaurering til Israel blitt annullert? NEI!!!, sier menneskene bak videoen og nettstedet HaYovel.com.

Vår oppgave er å ta en aktiv rolle i, og utdanne folk om, den profetiske restaurering av landet Israel som skjer i dag! sier de i respons på hvorfor de støtter Israel.

I løpet av de siste ti årene, har gruppen brakt over 1700 frivillige til Judea og Samaria (den såkalte "Vestbredden"). Deres mål er å utstyre hver frivillig til å være en utdannet, effektiv, og positiv ambassadør for Judea og Samaria. De frivillige har sjansen til å oppfylle det profetiske ord med å høsting eller beskjære vingårder og olivenlunder, de får også oppleve lengden og bredden av Israels kjerneområde gjennom profesjonelle turguider og høre en lang liste med velformulerte gjesteforelesere.

- Vi er seriøse og gir den beste førstehånds erfaringer for alle som er villige til å bli en effektiv talsmann for Judea og Samaria.

"Israel your not alone" er skrevet av Zac Waller. Se musikkvideoen her:

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.