Hvem skal tale på vegne av de som blir misbrukt av IS?

1. september 2015 |  Israel Today Stab

En gruppe med kristne kvinner har laget en kort video (se nedenfor) hvor de bønnfaller mennesker som er i stand til det og som ønsker det, til å tale på vegne av de mange tusen muslimske, kristne og yazidiske kvinnene og jentene som blir seksuelt misbrukt, torturert og drept av IS.

Lederen for aksjonen, Grace Castro, tok kontakt med Israel Today etter å ha lest vår artikkel om den unge, kristne jenta som sammen med sin familie hadde flyktet fra det IS-kontrollerte Syria og som nå lever som tiggere i Tyrkia.

Castro sier at det er rapporter som dette som fikk henne til å ønske å gjøre noe.

"Vi følte at folk trenger å bli mer oppmerksomme på den vanskelige situasjonen til disse unge kvinnene, hvorav mange av dem er svært unge", skrev hun. "Vi håper at mennesker over hele verden vil åpne øyene opp for disse grusomhetene, og at de vil tale ut på vegne av disse kvinnene når de forstår hva som skjer."

Man skulle tro at denne situasjonen ville fått mer oppmerksomhet, men de ulike mediene i verden ser ut til å være mer opptatte av de små sammenstøtene mellom israelske soldater og Pallywood-opprørerne.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.