VIKTIG! Kristen palestiner snakker ut om terrorbølgen

9. oktober 2015 |  "Matteus"

Det som nå følger er en kort respons til bølgen av anti-jødisk terror som nå oppsluker Israel, samt en kommentar til hvordan det palestinske samfunnet forholder seg til det. Denne artikkelen er viktig på grunn av den som har skrevet den. Den er skrevet av "Matteus", vår palestinske kristne broder hvis egentlige identitet må holdes skjult av åpenbare sikkerhetsårsaker.

Den originale tittelen på artikkelen som "Matteus" sendte til Israel Today var "Når nyheter blir til løgner".

Kanskje er det vanskelig å ut fra tittelen på artikkelen forstå det jeg ønsker å si. For å forstå denne artikkelen og mitt perspektiv så er du nødt til å vite litt om meg og min bakgrunn.

Jeg er en ung, palestinsk mann som bor i de palestinsk-kontrollerte områdene. Inntil nylig hatet jeg Israel og jødene dypt og inderlig. Jeg pleide å feire hver gang jeg fikk høre at en jøde var drept.

Men Gud endret mitt hjerte og gjennom Kristi kjærlighet elsker jeg nå det jødiske folket. Jeg har skrevet mer utfyllende om denne drastiske endringen i tidligere artikler (Se utgaven av Israel Today fra juni 2015, side 22.)

I løpet av den siste uken har palestinske terrorister utført ni terrorangrep mot israelere. Denne bølgen av terror begynte rett etter at den palestinske lederen Mahmoud Abbas holdt sin tale i FN.

Mitt hjerte gråt da jeg fikk høre om det første angrepet hvor palestinske terrorister drepte to foreldre foran øyene på deres tre små barn.

Min sorg var dyp og ekte, men det som sjokkerte meg meg mest var mangelen på fordømmelse på disse grusomme handlingene fra palestinernes side. Faktisk gledet de fleste her seg over drapet på jødene.

Men de reagerte veldig annerledes da Israel besvarte angrepet ved å drepe de ansvarlige terroristene. Plutselig krevde palestinerne rettferdighet mot de "rasistiske" israelerne.

Og da begynner nyhetene å lyve til folket og si at terroristene som ble skutt av det israelske politiet ikke egentlig forsøkte å knivstikke noen. Vi blir fortalt at Israel har funnet på historien om angrepene og at palestinerne som ble skutt ikke var bevæpnet, men at de kun ble skutt av jøder fordi de var arabere.

Når mediene kringkaster disse falske nyhetene og påstandene gjør det dem til bærere av falsk sannhet. Vær så snill og ikke la disse løgnene påvirke tankegangen din. Bruk hjernen din og oppsøk sannheten og rettferdigheten.

Jeg vet at ordene jeg taler er enkle. Jeg er bare en person som i mange år har levd under dette hatet og under disse løgnene, men Gud har satt meg fri og jeg nå kjenner et kall til å dele denne sannheten med verden.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.