Katteutstillingen 2015; Nei, det er ikke bare konflikt i Israel

11. oktober 2015 |  Israel Today Stab

Dette er en pressemelding om den kommende katteutstillingen 2015 som finner sted i Tel Aviv. Selv om dette innholdet kan virke humoristisk for mange og mange kanskje vil synes at det ikke hører hjemme i Israel Today, så er intensjonen å vise at midt i en tid preget av konstant terror går livet fremdeles videre i Israel.

Den internasjonale katteutstillingen slutter aldri å imponere med det unike utvalget av rasekatter, aktiviteter og priser.

Katter med seks fingre, krøllete pels, en "katte-hund", bengalikatter med tigerlignende pels, katter uten hale, en katt med ett blått og ett grønt øye - verdens mest unike katter kommer til Israel i Katteutstillingen 2015!

Flere titalls rasekatter fra flere ulike regioner i verden vil delta i årets utstilling. Den internasjonale tilstelningen finner sted lørdag den 17. oktober 2015. Showet blir sponset av den frivillige organisasjonen NICA (New Israeli Cat Alliance), under den internasjonale organisasjonen TICA og i samarbeid med Royal Canin - eksperter på kvalitet innen dyrefor.

Kattene som vinner de tre gjeveste tittlene vil motta luksuriøse priser.

For første gang vil den eneste kattepsykologen i Israel også delta på utstillingen og gi råd og veiledning til katteeierne.

I motsetning til andre katteutstillinger i verden vil det i årets utstilling i Israel også være en utstilling for katter som ikke er renraser, og disse vil også få muligheten til å vinne luksuriøse priser! Lederen for NICA, Viktoria Strodobchev, sier at hensikten med dette er å øke bevisstheten rundt herreløse katter og få folk til å verne om disse.

Snø midt på sommeren!

For første gang vil det under denne utstillingen også bli holdt en oppvisning av de ulike katterasene hvor alle kattene er helt hvite. Dette er blant annet katter av type persisk, eksotisk, oriental, britisk, Scottish Fold, kanadiske Sphynx og Devon Rex.

Katteentusiastene som vil delta på utstillingen vil kunne bli bedre kjent med deres favorittrase, lære mer om forskjellen mellom rasene, få veiledning og rådgiving av profesjonelle veterinærer når det gjelder hvordan de skal ta vare på katten sin både når det kommer til mat, omsorg og lek.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.