Når mediene etterlater deg mindre informert enn du var i utgangspunktet

15. oktober 2015 |  Israel Today Stab

Jerusalem står i flammer og Israel Today er mer relevant enn det noen gang har vært tidligere for de som ønsker å være Guds vektere og ambassadører.

Dagens vold i Israel karakteriseres av to ting; en ubegrenset tørst for blod blant en hel generasjon av hjernevaskede palestinere, og en skjev mediadekning som vi nesten ikke har sett maken til tidligere.

Som et eksempel på det sistnevnte publiserte avisen The Los Angeles Times nylig en artikkel på internett som hadde overskriften: "Fire palestinske ungdommer drept i israelsk vold".

Overskriften, og mye av historien, hadde som mål å overbevise leserne om at uskyldige palestinere ble kaldblodig drept av israelere.

Sannheten er at to palestinere ble skutt mens de var i ferd med å knivstikke jøder i gamlebyen i Jerusalem, mens to andre døde i et forsøk på å komme seg gjennom gjerdet mellom Israel og Gazastripen.

Et av de mange andre eksemplene på denne skjevheten finner vi i BBC som på sine nettsider skrev: "Palestiner skutt og drept etter at angrep i Jerusalem tar livet av to mennesker".

De to menneskene som ble drept var sivile israelske jøder, og palestineren ble skutt fordi han var en morder. Men BBC ønsker at du skal få en annen oppfatning, spesielt hvis det eneste du gjør er å skumlese overskriftene.

I de fleste tilfellene er løgnene veldig absurde med tanke på at angrepene blir fanget opp på overvåkningskameraer og trafikkameraer. Det mest absurde, og også kanskje det tristeste, er at så mange mennesker allerede er predisponert til å tenke det verste om jøder. Derfor svelger de disse løgnene selv om det ikke finnes bevis for påstandene.

Israel Today jobber med og eksisterer for å kjempe mot denne trenden

Hvis du ønsker å få vite hva som egentlig skjer i Israel, samt få en dypere forståelse av situasjonen, så burde du virkelig bli abonnent i dag!

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.