En kristen araber ber om unnskyldning til jøder som har blitt rammet av terroren

27. oktober 2015 |  Israel Today Stab

Midt i den pågående bølgen av knivstikkinger og andre terrorhandlinger, publiserte en lokal arabisk kristen leder en video på YouTube hvor han ber sine jødiske brødre om tilgivelse, og oppfordrer andre kristne arabere til å gjøre det samme.

I videoen ber den modige mannen araberne om "ikke å bli overvunnet av ondskapen, men å overvinne ondskapen med godhet". I sin tale til de kristne araberne ber han dem inderlig om ikke å forbli tause i møte med terroren og volden.

Til jødene sier mannen at han håper at de "kan finne det i sine hjerter å tilgi oss".

Mannens ansikt og stemme har blitt gjort utydelige i videoen av hensyn til mannens personlige sikkerhet. Han ber også om at ingen skal avsløre navnet hans eller andre detaljer om hvem han er. Kristne arabere som gir uttrykk for kjærlighet til jødene eller som har et positivt syn på Israel og jødene blir ofte gjort til mål for vold fra muslimene.

Det er ikke åpnet for at videoen av mannen skal bli kunne delt på andre sider enn på Youtube. Dette er for å kunne sørge for at videoen skal kunne bli fjernet fra internett på kort tid hvis det skulle være behov for dette.

Hvis du ønsker å se videoen av mannen kan du gå inn på nettstedet www.youtube.com og skrive følgende ord inn i søkefeltet på siden: Arab Asks Forgiveness from Jewish World for Stabbings and Killings. Videoen er på engelsk.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.