Palestinske barn utfører terrorangrep

11. november 2015 |  Israel Today Stab

To unge palestinske gutter på 12 og 13 år knivstakk og alvorlig skadet en jødisk sikkerhetsvakt ved togstasjonen i nabolaget Pisgat Ze’ev i det nordlige Jerusalem på tirsdag.

En av guttene ble skutt og alvorlig skadet av mannen han forsøkte å drepe. Den andre gutten ble pågrepet av sikkerhetsvakter.

Dette var det andre knivangrepet i Jerusalem denne morgenen. Et annet sted i byen forsøkte en arabisk mann å knivstikke politimenn i nærheten av Damaskus-porten i Jerusalems gamleby. Mannen ble skutt og uskadeliggjort før han klarte å gjøre stor skade.

Angrepet i Pisgat Ze’ev-nabolaget hadde flere likheter med et knivangrep i det samme området i forrige måned. Da knivstakk to palestinske fettere på 13 og 15 år to israelere. Den ene israeleren var en 13 år gammel gutt.

Den 15 år gamle gutten ble skutt og drept da han forsøkte å angripe politiet. Hans yngre fetter ble satt i varetekt. På tirsdag erklærte han seg ikke skyldig i angrepet som er tatt opp på film av både sikkerhetskameraer og trafikkameraer i nærheten.

Israelere har i lang tid pekt på faren ved det at unge barn i det palestinske samfunnet blir opplært til å hate jødene og og til å utøve vold mot dem. Som den tidligere statsministeren i Israel Golda Meir en gang sa: "Det kommer til å bli fred når araberne elsker sine barn mer enn de hater oss."

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.