Har du et hjerte for barn?

25. november 2015 |  Israel Today Stab

"Syng Herrens pris, Jerusalem, Sion, lovsyng din Gud! Han gjør portbommene dine sterke og velsigner barna i byen." (Salme 147:12-13)

I mange land bli barn ansett som en byrde, og stadig flere par bestemmer seg for ikke å få barn. Guds første bud til menneskeheten var: "Gud velsignet dem og sa til dem: «Vær fruktbare og bli mange". (1. Mosebok 1:28)

I Israel blir barn fremdeles ansett som en velsignelse, og ønsket om å ha en stor familie blir fremdeles respektert. Likevel er det mange barn som lever under fattigdomsgrensen da ikke alle disse barna blir født inn i de samme omstendighetene.

Under årets feiring av Hanukka, lysfesten, ønsker vi i Israel Today å velsigne og overraske barn som er innlagt på sykehus. Vi ønsker å gi dem gaver og søtsaker for å kunne spre litt lys, glede og kjærlighet på et ellers trist sykehus. Vi kommer i tillegg til dette til å besøke den messianske skolen Makor Hatikvah og overraske barna med Hanukka-gaver.

Hvis du ønsker å støtte Israel Today i deres arbeid med å spre glede blant barn kan du gå til denne nettsiden og følge instruksjonene:

http://www.israeltoday.co.il/SupportIsrael/TheChildrenareOurFuture.aspx

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.