To drept i terror mot kafegjester i Tel-Aviv

2. januar 2016 |  Israel Today Staff

En arabisk terrorist åpnet ild på en kafé i sentrum av Tel Aviv fredag, og drepte to personer og såret en syv andre. De som overlevde angrepet sa at morderen smilte da han avfyrte runde etter runde med skarpe skudd mot dem.

Terroristen klarte å flykte fra åstedet før politiet ankom. Men etter å bli avslørt på bilder fra sikkerhetskamera frigitt til media, gjenkjente terroristens far, som er frivillig politi, sin sønn og kontaktet myndighetene.

Den mistenkte er bosatt i Wadi Ara-regionen i det nordlige Israel. På fredag ​​kveld var han forsatt på frifot, antagelig i området rundt Tel Aviv, men politiet var ganske trygg på at han ikke lenger var bevæpnet etter å ha kastet fra seg våpenet som ble brukt under skytingen i kafeen.

En annen slektning av attentatmannen fortalte israelske medier at han var "forferdet og skremt" etter angrepet, og insisterte den unge mannen aldri hadde uttrykt anti-israelske følelser tidligere.

Ingen av de lokale palestinske terrorgruppene har tatt på seg ansvaret for terroristen, selv om Hamas åpent har lovprist det dødelig angrep på de ubevæpnede kafegjestene i hjertet av Tel Aviv.

FOTO:Politiet jakter på en terrorist etter dødelig skyting i Tel Aviv (Flash90)

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.