Israels sikkerhetsstryker befinner seg hele tiden i fare!

15. februar 2016 |  Israel Today Stab

De er nødt til å være på vakt hele tiden. Bare i går så skjedd det fem angrepet i løpet av 24 timer. Og våre unge sønner og døtre responderte raskt og sørget for at ingen israelere ble skadet.

Dette er angrepene som fant sted:

På søndag morgen løp en bevæpnet palestinsk mann mot grensepolitiet som sto vakt ved sikkerhetskontrollen Mazmoriya i utkanten av Jerusalem. Vaktene ble gjort oppmerksom på mannen og skjøt ham i selvforsvar.

På søndag ettermiddag rapporterte en kvinne at en ung araber forsøkte å knivstikke henne i nabolaget Talpiot i Jerusalem. Ifølge politiet skal den arabiske tenåringer ha klappet kvinnen på skulderen, og da hun snudde seg rundt så skal hun ha sett at han holdt en kniv. Da skal angrepsmannen ha løpt sin vei og kvinnen ble ikke skadet. Politiet jakter på mannen.

Senere på søndag ettermiddag forsøkte en palestinsk kvinne å knivstikke en grensevakt som var utplassert på et grensepunkt i Hebron. Grensevakten skal ha dyttet henne unna og skutt henne. Kvinnen ble skadet. Gjerningskvinnen ble tatt med til sykehuset Shaare Zedek i Jerusalem.

Rundt klokken 23 samme dag åpnet to bevæpnede angrepsmenn ild mot politistyrker som befant seg i nærheten av en togstasjon i nærheten av Damaskusporten i gamlebyen i Jerusalem. Politimennene la merke til en mistenksom mann og beordret ham til å lege fra seg bagen sin. Da tok mannen opp en rifle og rettet dem mot politimennene som reagerte raskt og skjøt mannen.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.