Det israelske forsvaret lanserer ny app

22. februar 2016 |  Israel Today Stab

Etter flere år med testing og etter å ha investert flere millioner shekel så har Den israelske hæren endelig erstattet den utdaterte metoden med å sende tekstmeldinger med en mobilapplikasjon for å advare innbyggerne om nært forestående trusler.

Den nye appen gir presise og nøyaktige advarsler når det for eksempel blir avfyrt raketter fra Gaza. Appen kan også personifiseres slik at den kun advarer personen om trusler som gjelder for det området som personen befinner seg i for øyeblikket.

Den nye appen er også raskere og mer presis fordi den har en direkte link til oppdateringene som finnes i Det israelske forsvarets digitale infrastruktur. Faktisk vil innbyggerne motta varslene på sine telefoner før flysirenene og varslingssystemet kommer på.

Etter å ha advart personen som eier telefonen så gir appen spesifikke og detaljerte instruksjoner om hva de som befinner seg i fare bør gjøre. Og appen er ikke begrenset til kun å gjelde trusler om terrorisme. Appen gir også ut advarsler om naturkatastrofer og andre nødstilfeller.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.