Britisk mann fikk sjokkerende åpenbaring mens han var klinisk død

29. februar 2016 |  Charles Gardner

En britisk mann som ble gjenopplivet etter å ha vært klinisk død i nesten en time opplevde å se Harmageddon-lignende visjoner mens han var "ute av denne verden".

Joe Stevenson fra Doncaster i Yorkshire har holdt taler om sine opplevelser på kristne møter rundt omkring i Storbritannia. Men i et eksklusivt intervju med denne journalisten deler han nå den utrolige historien med den hensikt å rette medias søkelys mot det han opplevde.

Mirakelet skjedde for seks år siden og har blitt bekreftet av en kirurg som var involvert i hendelsen. Visjonene hadde forbløffende likheter med hendelser som har skjedd i Israel og Midtøsten den siste tiden.

Joe ble innlagt på sykehuset Doncaster Royal for å operere kneet, men fikk dagen etter operasjonen et hjerteinfarkt.

I 55 minutter hadde han "ingen puls eller minuttvolum og ingen luftinnsats annet enn det som ble opprettholdt ved gjenopplivingsteamet" ifølge den ortopediske kirurgen A. S. W Bruce.

Da menigheten som Joe gikk i ble informert av Joes svigersønn om at han hadde omkommet, begynte vennene hans i menigheten å be. De ba ikke om at Joe skulle våken til live igjen, men at Gud skulle trøste familien og de etterlatte.

Hjertet hans begynte å dunke igjen - "pulsen steg og hjertet hans begynte å dunke igjen" sa Mr. Bruce - og Joe forble i koma i de neste 72 timene. Men det var ingen hjerneskade, og på tross av at han i utgangspunktet fikk akutt nyresvikt, så ble Joe helt frisk igjen.

"Han har blitt helt frisk igjen" skrev Mr. Bruce i et brev som er datert 25. januar 2011.

I dag er Joe 75 år gammel og ved god helse. Han bor i Coniston Road, Askern, i nærheten av Doncaster, sammen med sin kone Wilsie.

Dr David Garrard, som er foreleser ved Assemblies of God Bible College, sier at "Kristi oppstandelseskraft er synlig gjennom det som skjedde med Joe".

Joe ble innlagt på sykehuset for å få gjennomført operasjonen sin den 9. desember 2009. Selve operasjonen gikk fint, men det var morgenen etter at han fikk et hjertestans mens han lå på observasjon.

Wilsie ringte parets fem barn som umiddelbart droppet det de hadde i hendene og som reiste til sykehuset fra ulike steder rundt om i landet. Legen sa "Vi har funnet en puls, men ikke få for store forhåpninger."

"Legene forventet at Joe kom til å bli en grønnsak på grunn av mangelen på oksygen til hjernen" sa Wilsie. "Selv om nyrene hans ikke fungerte så ville de med den rette behandlingen etter hvert bli bedre over tid."

Joe har i ettertid avslørt at han hadde en rekke ekstraordinære syn i denne timen mens han var klinisk død. Blant annet så han at det hersket "fullstendig kaos på jorden" og at alle kjempet om makt ettersom penger hadde mistet sin verdi.

"Herren viste meg hærer som kjempet mot hverandre og at mennesker begynte å ta livet av sitt eget folk. Unge menn og kvinner knivstakk mennesker og løp fra åstedet mens de lo. Det var plyndringer og voldtekter."

"Deretter så jeg flere millioner døde kropper som lå i et skjul. Alle de døde hadde på seg ulike uniformer. De ble skjøvet inn i et steinbrudd av store maskiner. Dette ligner på det bildet som Bibelen forteller om i Johannes' Åpenbaring 14.20."

Dr. Garrard forklarte: "Jeg har ingen vanskeligheter med å akseptere det Joe beskriver fordi det finnes grunnlag i Bibelen for det han forteller om.

Joe og Wilsie er for tiden medlemmer i menigheten Millennium Christian Fellowship i Hemsworth, tolv mil fra Doncaster.

Joe sier at i ukene før operasjonen hans så hadde han utviklet et mye tettere bånd med Gud og at han som et resultat av dette opplevde "en dyp renselse på innsiden og en styrking av ånden."

Han sier nå at vi alle er nødt til å gå tilbake til de grunnleggende bibelske prinsippene i det å elske hverandre som en felles kropp som har Kristus som overhode.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.