Folkemengde angrep en israelsk-arabisk mann

3. mars 2016 |  Israel Today

En israelsk-arabisk mann ble angrepet og nesten lynsjet av en sint folkemengde i nærheten av Jerusalem i forrige uke, men det var ikke for noen av de grunnene som du kanskje kan tenke deg.

Mannen kjørte bil gjennom Beit Hanina, en forstad til Jerusalem, da han ble omringet av en folkemengde som besto av unge menn som veivet med kniver og metallrør.

Hva hadde den arabiske israeleren gjort galt? Han hadde snakket i telefonen på hebraisk .

Folkemengden antok at han var jøde og begynte å steine mannens bil. Da de innså at han var araber så ropte de at han burde skamme seg.

"Jeg trodde at de kom til å lynsje meg og drepe meg" sa offeret Abu Rahman til den israelske nyhetsportalen Walla! Abu Rahman ropte på hjelp og ble snart reddet ut av politiet i Beit Hanina.

Det er i en slik atmosfære at Israel er nødt til å forsøke å skape fred. Situasjoner som dette vitner om det faktum at selv om man har skrevet under på et dokument så vil det ikke bli noen ordentlig fred på gatene i Israel før man lærer seg å leve side om side med hverandre, noe som disse unge arabiske mennene åpenbart ikke har lært seg enda.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.