Gratulerer med dagen!

8. mars 2016 |  Anat Schneider

De seneste årene så har spørsmålet om kvinnene i mitt liv fått mye mer oppmerksomhet. Kvinner har blitt en kilde til inspirasjon i min personlige utvikling. En av de kommentarene som jeg har tatt til meg er: "Bare vær deg selv!"

Jo mer du er deg selv, jo mer du er koblet med deg selv og jo mer du er i takt med din indre stemme, jo mer autentisk er du. Og når du blir mer autentisk så vil dette komme til syne når du snakker, og flere mennesker kommer til å legge merke til det du sier og jo mer interessant vil du virke og flere vil oppdage at du vet sannheten. Du kommer til å ha den hemmelige ingrediensen, og det er deg. Bare deg. Og i det du fortsetter å utvikle og krydre din egen personlighet så er jeg overbevist om at enda flere mennesker vil synes at det er noe attraktivt ved deg.

Noe annet som jeg også har lært og som jeg ønsker å snakke om gjelder kvinner som jakter på det perfekte, enten dette gjelder oppførsel, barnas utdannelse, utseende, husarbeid eller yrke. Jeg har forstått at det er viktig å vite at jeg aldri kommer til å være perfekt, men at det er viktig å lære seg hvordan man skal ha fred med seg selv. Hver og en av oss pleier som oftest å gjøre så godt vi kan. Vær glad og fornøyd med det du har oppnådd; dine handlinger og dine resultater.

Da det i dag er Den internasjonale kvinnedagen så ønsker jeg å velsigne deg, ditt liv og dine interesser. Og på tross av alle utfordringene som du kanskje møter vit at du alltid kan ta en pause og bli fylt på ny.

Gratulerer med dagen alle kvinner! Hilsen Israel Today Norge.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.