En rekke palestinske terrorangrep den siste uken

10. mars 2016 |  Israel Today Stab

En person ble drept og flere ble såret da Israel på nytt ble rammet av en flom av palestinske terrorangrep den siste uken.

På mandag angrep en palestinsk mann en gruppe turister ved å kaste steiner på dem. Dette skjedde i den østlige delen av gamlebyen i Jerusalem. En 60 år gammel kvinne ble truffet av en stein i hodet og ble fraktet til et sykehus i nærheten.

Det fatale angrepet hvor en person mistet livet fant sted i kystbyen Jaffa på tirsdag. En ung palestinsk araber som var bevæpnet med en kniv gikk rundt og knivstakk mennesker i 20 minutter. En av personen som han angrep var Taylor Allen Force. Den amerikanske studenten fra Vanderbilt University i USA døde av skadene.

Force og hans kone, som også ble angrepet av den palestinske mannen, var i Israel på ferie. Blant de ander skadede var det også en gravid kvinne.

Gjerningsmannen ble etter hvert lokalisert og drept med skudd.

Omtrent samtidig skjøt og skadet en palestinsk motorsyklist to israelske politimenn i Jerusalem.

Tidligere på tirsdag fulgte en palestiner en ultraortodoks jøde inn i en vinforretning i byen Petah Tikvah og begynte å knivstikke ham flere ganger i overkroppen.

Offeret klarte å komme seg løs og ta seg ut av butikken mens kniven fremdeles satt fast i halsen hans. Minutter senere klarte han å fjerne kniven fra sin egen nakke og ta livet av terroristen med terroristens eget våpen.

På onsdag morgen begynte to palestinske terrorister å skyte mot en offentlig buss i nabolaget Ramot i det nordlige Jerusalem. Da de ikke lyktes i å drepe eller såre noen kjørte de videre mot gamlebyen hvor de skjøt og skadet en israelsk araber under et kortvarig skyteepisode med politiet.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.