Undersøkelse: Israelere er blant de lykkeligste menneskene i verden!

18. mars 2016 |  Israel Today Stab

Israel er fanget i en krevende konflikt. Landet ligger også i et område som er i ferd med å falle sammen på grunn av religiøs ekstremisme og vold. Men i følge den årlige undersøkelsen som er utført av World Happiness Report så er israelere blant de lykkeligste og gladeste menneskene i hele verden.

Også i år rangeres Israel som et av de lykkeligste landene i verden. Israel havner på 11. plass. Dette er en plass på rangeringen som Israel som nasjon har hatt de tre siste årene.

De 10 landene som ligger over Israel på denne listen er: Danmark, Sveits, Island, Norge, Finland, Canada, Holland, New Zealand, Australia og Sverige.

De landene i verden hvor folk er mest ulykkelige er: Madagaskar, Tanzania, Liberia, Guinea, Rwanda, Benin, Afghanistan, Togo, Syria og Burundi.

Over land som er lykkeligst i verden så havner USA på 13. plass, Tyskland på 15. plass, England på 23. plass, og Frankrike havner så langt nede som 32. plass.

For å sammenligne Israel med deres naboland så havnet Jordan på 80. plass, Libanon på 93. plass og Egypt på plass nummer 120.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.