Nå er det snart Purim!

21. mars 2016 |  Israel Today Stab

Førstkommende torsdag og fredag er det Purim i Israel! Dette er en høytid hvor man feiring forsoning.

Vi i Israel Today er i full gang med å forberede gaver og pakker som vi skal gi til trengende israelske barn for å hjelpe dem med å feire denne høytiden. Under denne høytiden feirer Israel at jødene ble reddet fra Haman, en amalekittisk mann som hatet jødene.

I Esters bok, som under denne høytiden blir opplest for jøder over hele verden, kan man lese historien om den jødiske kvinnen Ester som reddet jødene i Persia.

På tross av den friheten som israelere har i dag da de nok en gang er tilbake og bor i sitt gamle hjemland, så er det fremdeles jødiske barn som lever under fattigdomsgrensen.

Det finnes også mange barn som også under denne høytiden ligger på sykehus og som ikke har mulighet til å delta i feiringene i det som er den høytiden i løpet av året som har mest fokus på barn.

Israel Today kommer til å dele ut gavepakker til barn som ligger på tre av de største sykehusene i Jerusalem. Men det klarer vi ikke å gjøre uten din hjelp. Dette er siste sjanse til å gi ditt bidrag og bidra til å gjøre denne høytiden til en positiv opplevelse også for disse barna. En gave på 400 kroner er nok til å finansiere to av disse gavepakkene. Hvis du ønsker å bidra så kan du ta kontakt med Israel Today Norge som videre vil sette deg i kontakt med de som distribuerer disse gavene i Jerusalem.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.