Journalister fra verdens største muslimske nasjon besøker Israel

1. april 2016 |  Israel Today Stab

Denne uken er Israels statsminister Benjamin Netanyahu personlig vert da en delegasjon av journalister fra Indonesia besøker landet.

Det offisielle diplomatiske forholdet mellom Israel og Indonesia er veldig kaldt på tross av at de to nasjonene i all stillhet utfører både handel, har sikkerhetskontakter og er involvert i turisme i det andre landet.

Netanyahu håper at dette besøket vil gjøre forholdet mellom de to nasjonene varmere og mer åpent.

"Nå er tiden inne for å ha et åpent og diplomatisk forhold mellom Indonesia og Israel" sa Netanayhu. "Vi har mange muligheter for samarbeid innenfor områder som vann og teknologi. Israel har et veldig godt forhold med mange land i Asia, og spesielt med Kina, Japan, India og Vietnam."

Netanyahu fortsatte med å si at i likhet med mange arabiske land "så er vi allierte i kampen mot radikal islam. Forholdet mellom Israel og Indonesia er nødt til å bli bedre. Jeg har mange indonesiske følgere på Facebook. Det er på tide med en endring. Årsakene til at dette ikke har skjedd tidligere er nå ikke lenger relevante. Jeg håper at dette besøket kommer til å bidra til å gjøre forholdet bedre."

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.