Roseanne Barr "rystet" over antisemittiske holdninger blant meningsfeller

4. april 2016 |  Israel Today Stab

Den amerikanske skuespillerinnen og komikeren Roseanne Barr var i Israel i forrige uke for å holde en appell ved en konferanse i Jerusalem som handlet om den anti-israelske bevegelsen BDS (Boycott, Divestment and Sanctions).

Barr sa at hun hadde blitt en pro-israelsk aktivist etter å ha blitt "rystet" av de mange fordommene som hun mener mange liberalister har. Hun mener at på tross av at de påstår at de kun kritiserer Israel så er de faktisk antisemittiske.

"Alt jeg noen gang har trodd om venstresiden har blitt endret, og på mange måter så ser jeg nå plutselig klart" sa Barr. "Det var sjokkerende å innse at det jeg anså som kritikk av Israel på mange måter banet vei for antisemittisme.

Barr sier at hun ikke var kjent med dette da den felles eliten i Hollywood ikke kjente til hennes jødiske bakgrunn.

Etter hvert innså hun at "mange av de jeg anså som venner egentlig var intolernate fanatikere som ikke hadde noen interesse av fred mellom israelere og palestinske arabere som det jeg hadde."

Det samme er også tilfellet når det gjelder bevegelsen som fungerer som "sosiale aktivister", nemlig BDS.

(Medlemmer av) BDS ønsker ikke fred eller fredssamtaler" insisterte Barr.

Som de klassiske antisemittene fra gammelt av så anklager Barr BDS-aktivistene for å "isolere jødene" helt til verden blir helt fri for jøder.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.