USA: Israel er vår allierte. Palestinerne: Vi hater USA

6. april 2016 |  Israel Today Stab

Paul Ryan (republikanerne), talsmannen for Representantenes hus i USA, var i Israel denne uken og sa på nytt at den jødiske staten er en av USAs viktigste allierte.

I et intervju med Times of Israel sa Ryan, som stilte som visepresidentkandidat for Mitt Romney under Romneys valgkamp i 2012, at på grunn av økningen av islamistisk terror så er USA nødt til å styrke sitt bånd til Israel mer enn noen gang før.

"De kommer for å ta Israel, men de kommer også for å ta oss" sa han. "Vi er samarbeidspartnere i denne kampen mot radikal islamistisk terrorisme. Israel er en helt uvurderlig brikke i dette. Israel kjemper i frontlinjen når det kommer til dette."

Noen dager tidligere insisterte Jamal Muhaisen, en av medlemmene i sentralkomitéen til den palestinske lederen Mahmoud Abbas og hans parti Fatah at "USA er palestinernes største fiende."

"Det amerikanske folket i USA er under okkupasjon fra sionistene og jødene" sa Muhaisen i et intervju på palestinsk TV. "Jeg gjentar: Den aller største fienden til det palestinske folket og til de arabiske og islamistiske nasjonene er USA."

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.