Israel Today oppe igjen etter hackerangrep!

14. april 2016 |  Israel Today Stab

Mange av våre trofaste lesere har lagt merke til at det ikke har vært mulig å komme seg inn på internettsiden til Israel Today de siste dagene, og abonnenter har heller ikke har mottatt e-poster slik de pleier.

Den 7. april hvert år har hackernettverket Anonymous lansert et 24 timer langt hackerangrep mot israelske nettsider og servere.

På grunn av Israels avanserte nettsikkerhetssystemer i verdensklasse så har disse angrepene aldri resultert i at det har skjedd noen stor skade i den jødiske staten. Men de klarer å irriterer oss litt, og det er jo selvsagt en ulempe når våre servere er midlertidig utilgjengelige.

Og det var det som skjedde med Israel Today under årets angrep.

Våre servere, som er basert i Israel, fikk gjennomgå i en rekke av angrep mot våre systemer, og våre IT-eksperter måtte flere ganger på banen og gjenopprette nettsidene som følge av rekken av angrep.

Men nå er vi tilbake på nett!

Hatefulle og anti-israelske grupper som Anonymous klarer kanskje å skape litt frustrasjon og irritasjon blant oss, men deres forsøk på å få nettsider som Israel Today til å tie stille, er forgjeves...

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.