Palestinere feirer bussbomberen

21. april 2016 |  Israel Today Stab

Hundrevis av palestinske arabere samlet seg i nærheten av Betlehem på onsdag for å feire 19 år gamle Abdel Hamid Abu Srour, palestineren som tidligere på dagen hadde omkommet som følge av skadene han fikk da han detonerte en bombe om bord en buss i Jerusalem på mandag denne uken.

Tjue andre mennesker ble skadet, blant annet en israelsk tenåring som fremdeles har alvorlige skader. Det var Abu Srour som utførte et selvmordsangrep om bord en buss i industriområdet Talpiot.

Både bussen han var om bord i og en buss i nærheten tok fyr som følge av eksplosjonen.

På tross av hans forferdelige forbrytelse så ble Abu Srour, i likhet med de andre skadde, fraktet til et israelsk sykehus i nærheten hvor leger gjorde alt de kunne for å redde livet hans.

Etter at han ble bekreftet død kom Hamas med en uttalelse hvor de påstår at 19-åringen utførte angrepet på deres vegne.

Palestinere over hele Judea, Samaria og Gaza, inkluderte gjerningsmannens familie, ga ut godterier og feiret det forferdelige han hadde gjort mot sivile israelere.

Under opptoget ved guttens hjem ved Betlehem på onsdag ropte tilhengerne slagord til støtte for Hamas og de lovet at de skulle skade og ta livet av flere jøder i tiden som kommer.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.