En palestinsk stat hadde vært en undertrykkende politistat

19. mai 2016 |  Israel Today Stab

En student ved et palestinsk universitet har kommet med ytterligere bevis på at en uavhengig, palestinsk stat hadde vært en undertrykkende politistat. Faktisk så er det nettopp dette allerede tilfelle.

Tidligere denne uken skrev Emad Halayqa, som er student ved universitetet Beirzeit i Ramallah, på Facebook at han mye heller ønsket å bli arrestert av Israel enn av de palestinske myndighetene.

"Forrige gang jeg ble arrestert av de palestinske myndighetene så sa en av de som avhørte meg: "Jeg advarer deg mot å fortelle til noen at vi har banket deg." Dette er Halayqas egne ord.

I flere år har historier om misbruk, vold og brudd på menneskerettigheter i de palestinsk-kontrollerte områdene lekket ut gjennom sosiale medier, men det er få vestlige medier som plukker opp disse historiene.

Vesten er altfor opptatt med å få til en tostatsløsning til å legge merke til at det palestinske regimet som de har skapt er alt annet enn en fredelig og demokratisk enhet.

"Demokratiet som dere snakket om i forkant av valget har blitt avslørt. Det palestinske regimets stygge karakter har kommet ut i lyset etter valget" sier Halayqa. Til sin egen palestinske regjeringen sier han følgende: "Jeg er ikke deres tjener eller slave, og det kommer jeg aldri til å bli. Send meg heller til jødene. Jeg håper at de arresterer meg og dermed redder meg fra lovbruddene som dere begår."

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.