Oscar-vinner Susan Sarandon hyller Israels humanitære arbeid

30. mai 2016 |  Yossi Aloni

Den israelske humanitære hjelpeorganisasjonen IsraAid fikk denne uken besøk av den amerikanske skuespillerinnen Susan Sarandon i en flyktningleir hvor de bor tusenvis av familier som har flyktet fra Midtøsten for å finne trygghet i Europa.

Ved denne flyktningleiren driver IsraAID et psykososialt program hvor de blant annet hjelper hjemløse og foreldreløse. IsraAID jobber også med å gi opplæring til frivillige tyskere som jobber ved en av de titalls leirene rundt om i Tyskland.

Under sitt besøk ved leiren hyllet Susan Sarandon de israelske arbeiderne:

"Jeg hadde allerede møtt organisasjonen IsraAID på Lesbos og jeg ble svært imponert over hvor flinke og profesjonelle de frivillige var, så jeg bestemte meg for å ta del i arbeidet deres i Tyskland."

Sarandon hadde allerede møtt arbeidere fra IsraAID på den greske øya Lesbos hvor den israelske gruppen fremdeles jobber aktivt med å gi medisinsk hjelp og behandling til de som flykter fra Midtøsten.

Etter å ha besøkt og tatt del i IsraAIDs arbeid donerte Sarandon utstyr for å hjelpe IsraAID med deres videre arbeid i Tyskland.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.