Flom i Frankrike - og i deres Israel-politikk

6. juni 2016 |  Charles Gardner

På tross av nyhetene om at flom hadde skapt store ødeleggelser i Frankrike og Tyskland, og at dette har ført til både sjokk og sympati blant Europas borgere, så kan jeg ikke unngå å knytte dette til den nye "fredsplanen" som Europa forsøker å prakke på Israel. Og nå virker det også som at president Obama vil støtte Frankrikes plan om å pålegge Israel krav som kommer fra palestinerne.

Som jeg har skrevet om i min bok "Peace in Jerusalem" (Fred i Jerusalem), så kan naturkatastrofer og stormer være et resultat av politiske stormer i et land. Naturkatastrofer har fulgt hver gang den amerikanske regjeringen har forsøkt å innføre en tostatsløsning i den jødiske staten, hvilket ville innebære å dele opp nasjonen, hvilket igjen er en direkte overtredelse av Guds ord og befaling.

For Gud er klar og tydelig på at Han kommer til å dømme de som sprer Hans folk rundt om i nasjonene og deler opp deres land (Joel 3:2). Og Samle 83 maler et korrekt bilde av politikken og intensjonen til Israels fiender, som Hamas, Hizbollah og Iran, hvor det står: "De sier: «Kom, la oss utslette dem som folk, så Israels navn ikke lenger blir husket!» (vers 5). "Slik må du jage dem med din storm og skremme dem med dine stormkast." (vers 16).

George Bush senior og hans Oslo-avtale 31. oktober 1991 ble dagen etter etterfulgt av det som ble omtalt som "den perfekte storm". Stormen ødela huset hans. Ett år senere, på den samme dagen som han forsøkte å gå videre med denne avtalen, slo orkanen Andrew til. Dette var den verste naturkatastrofen som USA ble rammet av på denne tiden. Over 180.000 hjem i Florida ble ødelagt og orkanen forårsaket skader for over 30 milliard dollar.

I boken min lister jeg opp mange flere slike hendelser. En av de største bevisene på det jeg her skriver om er orkanen Katrina som rammet New Orleans i august 2005. Dette var nøyaktig samtidig som jøder ble kastet ut fra hjemmene sine på Gazastripen som en del av "fredsplanen" som Israel ble tvunget til å akseptere av USA og det internasjonale samfunnet. Men som et resultat av dette ble Gazastripen en permanent utskytningsrampe for raketter som har som mål å ødelegge Israel. Dette i regi av de palestinske myndighetene og deres allierte.

Politikerne gjør kanskje narr av situasjonen, men Den allmektige holder sine øyne festet på denne spesielle nasjonen i verden. De vestlige lederne forårsaker naturkatastrofer som rammer befolkningen i landene deres og som tar mange liv og som koster milliarder av dollar. Allikevel ser det ut til at det er få som ser sammenhengen mellom deres tåpelige stahet idet de trosser Israels Gud.

De som ikke tror at Gud dømmer nasjoner og mennesker i "nådens tidsalder" burde lese om da Ananias og Sapphira ble straffet da de hadde løyet for Den hellige ånd i kirkens tidligere dager (Ap.gj 5:1-10). Og de som ikke tror at Gud tar i bruk eller kontrollerer vær og vind og stormer burde lese om da Gud stilnet stormen på Genesaretsjøen.

"Så reiste han seg og truet vindene og sjøen, og det ble blikk stille. Mennene undret seg og spurte: «Hva er dette for en? Både vind og sjø adlyder ham!» (Matteus 8:26-27).

Jeg ønsker virkelig at vi og våre ledere størst av alt får et ønske om å adlyde universets herre!

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.