Mila, Ido, Michael og Ilana - De fire terrorofrene

13. juni 2016 |  Israel Today Stab

Ido Ben-Ari (42) fra Ramat Gan satt på den populære frokostrestauranten Benedict sammen med sin kone og sine to barn da han ble drept. Hans kone ble skadet og ligger fremdeles på sykehus. Idos søster Reut sa at da familien ankom restauranten sa sønnen deres at han ikke ønsket å sitte der hvor familien hadde satt seg, men til slutt ga han etter. Ido var reservesoldat i Det israelske forsvarets elitetropp. Idos bror sa at Ido var en fantastisk bror og en kjærlig far. Han jobbet for Coca-Cola og var svært populær blant sine kollegaer.

Mila Mashayev (33) var forlovet og skulle gifte seg. Hun satt på kaffeen Max Brenner sammen med en venn og ventet på sin forlovede. Hun fikk skuddsår i beinet og klarte å ringe en venn og fortelle hva som hadde skjedd. Hun døde på grunn av stort blodtap. Ordføreren i Milas hjemby sa at byens sosialarbeidere og kriseteam er i kontakt med Milas foreldre for å hjelpe dem i denne vanskelige tiden.

Dr. Michael Feige (58) fra Ramat Gan var sosiolog og antropolog. Han var leder for israelske studier ved universitetet Ben-Gurion. Han hadde gitt ut flere bøker og i 2010 vant han en pris for en av sine bøker. Han etterlot seg sin kone Nurit og tre døtre. Han kollegaer ved universitetet er sjokkert over at han har gått bort.

Ilana Nava (39) fra Tel Aviv etterlater seg mann og fire døtre som nå lever videre med vissheten om at deres mor ble drept. En nabo uttalte: "Ilana var verdens beste kvinne. Hun tok seg av alt i hjemmet og tok godt vare på sine barn, og noen ganger også mine barn. Døren hennes var alltid åpen. Jeg er i sjokk..." En slektning sa: "Alon visste at hans kone var der. Da hun ikke svarte når han ringte kjørte han med en gang til Sarona. Da han ikke fant henne ble han sendt til sykehuset. Der mottok han den forferdelige beskjeden at hans kone hadde mistet livet. I dag tidlig kom en sosialarbeider for å se til døtrene.

Siden starten av denne bølgen av terror som Israel har befunnet seg i siden september i fjor så har 38 uskyldige, sivile israelere mistet livet og over 500 har blitt skadet.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.