Terror kan skje overalt

14. juni 2016 |  Hananya Naftali

Forestill deg at du går ut på byen en kveld.

Du sitter på en restaurant med vennene dine og kelneren kommer bort for å ta bestillingen din. Det er alltid den ene vennen som bruker en evighet på å bestemme seg for hva han eller hun skal bestille, men til slutt bestemmer personen seg for å bestille dagens spesialrett.

Dere sitter ved bordet og snakker og nyter hverandres selskap, og plutselig hører dere skyting. Du ser rundt deg og får øye på at alle menneskene som kom til restauranten for å kose seg med venner og familie nå løper de for sine liv.

En gjemmer seg i restaurantens kjølerom mens en annen legger seg ned på bakken for å spille dø. Du ser en mor som griper tak i barnet sitt og som løper ut av restauranten i et desperat forsøk på å redde det dyrebare livet til barnet.

Hva er verdien av et liv? Kan noen kjøpe et annet menneskes liv? Kan noen ta livet ditt bare fordi han ønsker det? Livet er dyrt og dyrebart og ingen har rett til å ta det fra deg. Livet er verdifullt.

Disse terroristene kjenner ikke verdien av et liv. Mens vi som nasjon sørger og gråter med familiene som mistet en av sine kjære så feirer palestinere på Vestbredden at jøder har blitt drept. De deler ut godteri til barn i gatene og lærer dem at det å drepe jøder er en god handling som må feires og belønnes.

Det å drepe et menneske er som å drepe en hel verden. Det tar livet av familien og vennene. Hva hvis dette menneske hadde en stor fremtid i vente? Forestill deg den familien han kunne hatt og de barna han kunne bragt til verden.

Dette er en oppfordring til å be for våre fiender. De tror at Israel er et ondt land og at alle landets innbyggere fortjener å dø. Og det gjør vi jo. Alle mennesker fortjener egentlig å dø... Men Jesus kom til verden og tok på seg våre synder på korset. Disse menneskene trenger å bli elsket og bli kjent med Jesus.

Be for våre fiender.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.