Israel gir ordre om drap på afro-amerikanere ifølge pro-palestinske aktivister

12. juli 2016 |  Israel Today Stab

Israel er ansvarlig for drapene på de afro-amerikanske utført av det amerikanske politiet, ifølge pro-palestinske grupper.

Palestinske aktivister er med å sprer farlige løgner mot den jødiske staten når de påstår at "folkemordet" av de svarte amerikanere er et direkte resultat av Israels "umenneskelig behandling og folkemord av palestinere."

Her er fakta. Konfrontert med økt terrorisme i USA, har den amerikanske regjeringen invitere israelere for å trene opp egne politistyrker i anti-terrortaktikk. Israel er kjent for å utføre den beste anti-terror sikkerhet, og for å avdekke planlagte terrorangrep. USA er bare ett av stadig økende antall land rundt om i verden som invitere israelerne for å trene opp sine anti-terror-enheter.

Palestinerne hevder imidlertid at israelerne gjør mer enn å trene opp anti-terror-enheter. Ifølge en rekke artikler publisert av pro-palestinske grupper, er israelerne i ferd med å instruere amerikanske politistyrker "for å bruke de samme morderiske og rasistiske taktikk de benytter mot palestinerne. "Amerikansk politiet, sier de pro-palestinske grupper, myrder svarte mennesker fordi det er dette Israel lærer dem.

En gruppe NYU Studenter som kaller seg «Justice in Palestine» postet en fordømming av drapene på et antall svarte mennesker utført av politiet i USA. De etterlyser støtte fra palestinere for å skape protest mot volden mot de afrikansk-amerikanere. "Vi må huske at mange i det amerikanske politiet trener sammen med de israelske forsvarsstyrkene," skrev gruppen. "De samme kreftene bak folkemordet på svarte mennesker i Amerika er bak folkemordet på palestinerne. IDF bistår NYPD (New York politiet red.m) og andre amerikanske politiavdelinger i undertrykking og drap på svarte mennesker."

Til og med en jødisk pro-palestinsk aktivist, Alice Rothchild, advarte mot opplæring av amerikanske polititjenestemenn i Israel, og hevdet at IDFs politikk er basert på rasisme mot "brune folk."

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.