Trump mer pro-Israel enn noen gang?

15. juli 2016 |  Israel Today Stab

US republikanske presidentkandidat Donald Trump erklærte på onsdag gjennom Twitter at partiets politiske plattform, nå er mer pro-Israel enn den noensinne har vært.

Faktisk har det republikanske partiets program-komite gjort noen overraskende endringer i den politiske plattformen, som ingen tidligere kandidat ville eller kunne ha presentert før.

Den nye plattformen sletter alle referanser til en "to-statsløsning" og avviser helt "den falske forestillingen om at Israel er en okkupant." Den politiske forandringen sier videre at Jerusalem er en "udelelig" hovedstad for den jødiske staten.

"Vårt parti er stolt av å stå med Israel nå og for alltid," avslutter det politiske manifestet. Endringene må fortsatt godkjennes av flertallet republikanernes landsmøte.

Timer senere, skrev Trump igjen på twitter og spurte: «Er President Obama i ferd med å ødelegge Israel med alle sine dårlige valg?"

Det er overraskende for de fleste, (ikke minst de som ikke leser Bibelen) hvordan et slikt lite land som er involvert i en relativt liten konflikt, kan være en så viktig del av politikken til partiene som krangler om verdens mest innflytelsesrike jobb i verden.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.