Araber angrepet for sin støtte til nasjonen Israel

26. juli 2016 |  Israel Today Stab

Khaled Abu Mokh er en israelsk arabisk muslim som elsker den jødiske staten. Han jobber på et hotell i Jerusalem, sammen med en rekke andre israelske arabere. Forrige uke angrep en av de andre arabiske kollegaene Abu Mokh fysisk på grunn av sin pro-Israel holdning.

Konfrontasjonen startet da en arabisk arbeidskollega brukte sin kaffepause på å surfe på Facebook, der han så at Khaled sitt profilbilde også inneholdt et israelsk flagg. Medarbeideren begynte med å verbalt true Khaled.

Da Khaled dro hjem etter arbeid, ble han forfulgt av kollegaen, som startet med å kaste en stein i hodet på israelsvennen. Khaled ble fraktet til et lokalt sykehus med lettere trauma og kutt som krevde flere sting.

Etter den dramatiske hendelsen fikk Khaled fortalt sin historie til Israels Channel 20 News og fortalte at han er vant til slik respons fra "ekstreme" elementer i det arabiske samfunnet, men insisterte på at han ikke blir nedbrutt etter dette.

"Vi må ikke være redd for dem," sa den modige unge arabiske mannen. "Jeg vokste opp i Israel. Jeg åpnet øynene og så flagget til landet der jeg er født. Det er ikke flagget til Palestina. Dette er Davidsstjernen. Slik oppdro min mor meg."

Khaled avsluttet med en standhaftig uttalelse om at angrepet mot ham bare vil "styrke min kjærlighet til dette fantastiske landet, og jeg er ikke alene. Det er mange israelske arabere som ikke lenger er villig til å leve i frykt."

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.