Palestinsk gruppe: Stem på oss. Vi drepte flest israelere!

9. august 2016 |  Israel Today Stab

I forkant av et viktig kommunevalg søker partiet til den palestinske presidenten Mahmoud Abbas støtte basert på partiets vold mot israelere.

I et innlegg på den offisielle Facebook-siden til Abbas sitt parti Fatah ligger det en liste over partiets største prestasjoner. Blant disse er en påstand om at de kan skryte på seg å ha tatt livet av 11.000 israelere.

Listen, som er oversatt av Palestinian Media Watch, viser til at partiet visstnok ønsker å ta æren for å ha startet de to palestinske terrorbølgene som har rammet Israel (Den første og den andre intifadaen).

Det er kjent at Fatah visstnok er bekymret for å tape for Hamas i mange viktige områder på "Vestbredden" i valget som finner sted 8. oktober. Den offentlige skrytingen av antallet drap på israelere som partiet påstår de står bak kan ses på som et forsøk på å vinne flere stemmer.

Det virker dermed som at antallet israelere som et parti kan skryte på seg å ha tatt livet av kan knyttes direkte til deres sjanse til å vinne et palestinsk valg.

Og det forventes altså at Israel skal inngå fred med disse menneskene...

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.