Antisemittisme i media

24. august 2016 |  Israel Today Stab

De fleste store mediehus i dagens vestlige samfunn har åpenbart en anti-israelsk holdning. De unnskylder seg ofte med at "det å være anti-Israel er ikke det samme som å være antisemittisk". Dette utsagnet er et politisk korrekt forsøk på å skjule deres antisemittisme og deres hat for at det jødiske folket eksisterer.

Vi kommer stadig over eller får høre om antisemittiske artikler, TV-programmer eller talkshow-deltagere som viser oss eksempler på nettopp dette.

Nylig gikk det en dokumentar på TV som omhandlet det blodige terrorangrepet mot synagogen Har Nof i Vest-Jerusalem. Her ble jøder som var i synagogen for å be brutalt myrdet med kniver, økser og pistoler. Fem mennesker mistet livet i angrepet, blant disse tre rabbinere og en politimann. I dokumentaren ble de drepte jødene beskrevet som radikale, rasistiske bosettere. Dette ble gjort i et forsøk på å flytte skylden for hendelsen over på jødene og for å hvitvaske de hatefulle morderne.

I en annen dokumentar som ble vist på en tysk TV-kanal ble det vist hvordan arabiske barn gjennomgår militærlignende trening med den hensikt å bli opplært til hvordan de skal drepe israelere. I dokumentaren ble det hevdet at "både arabiske og israelske barn blir opplært i å hate hverandre". Dette ble sagt for å nok en gang forsøke å plassere skylden for jødehat på både arabere og jøder.

Det er derfor vi trenger DERES hjelp!

I samarbeid med deg vil Israel Today sette opp og offentliggjøre en liste over mediehus (aviser, TV-kanaler, radioprogrammer o.l) som er antisemittiske. Hvis du er vitne til at dette skjer i norske eller i utenlandske medier ber vi deg sende en mail til post@israeltoday.no (maks 300 ord).

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.