Netanyahu ber skolebarna om å lese Bibelen og leve i fred

2. september 2016 |  Israel Today Stab

Mange foreldre i Israel er svært glade for at et nytt skoleår har begynt i Israel. I forbindelse med skolestart hadde Israels statsminister et viktig budskap til skolebarna: Les i Bibelen og forsøk å leve i fred med hverandre.

Tidligere denne uken fortalte Netanyahu regjeringen at han ønsker å starte en "utdanningsrevolusjon som er basert på to ting: eksellens og sionisme.

For å oppnå dette insisterte han på at landets elever må studere Bibelen.

"Først av alt må elevene lese i Bibelen", sa Netanyahu til landets ministere. "Dette er grunnlaget for hvorfor vi er her, hvorfor vi har kommet tilbake til dette landet og hvorfor vi blir værende her."

Selv om uttalelsen i stor grad omhandlet jødiske elever startet Netanyahu skoleåret på torsdag ved å besøke en skole i den nordlige arabiske byen Tamra.

I en tale til skolens 200 arabiske skolebarn oppfordret Netanyahu elevene til å leve i fred og fordragelighet med israelske skolebarn.

"Jeg vil at dere alle skal lære om det jødiske folkets historie så vel som arabernes historie. Jeg vil at dere skal kjenne sannheten. Det er meningen at vi skal leve sammen", sa han til elevene.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.