Kvinnelig politibetjent alvorlig skadet i knivangrep

19. september 2016 |  Israel Today Stab

En ung, kvinnelig politibetjent ble alvorlig skadet da en palestinsk araber knivstakk henne like utenfor gamlebyen i Jerusalem på mandag.

Det 20 år gamle ofret var stasjonert ved Herodesporten da en terrorist snek seg opp mot henne bakfra og begynte å knivstikke henne. En eldre, mannlig politibetjent ble også knivstukket, men klarte å skyte terroristen og uskadeliggjøre ham.

Ytterligere politistyrker ble kalt inn for å sikre området. Israelske offiserer er bekymret over den økende voldsbølgen som har rammet Israel den siste tiden, spesielt med tanke på de bibelske høstfestene som begynner om noen få uker.

Statsminister Benjamin Netanyahu kalte søndag kveld inn til ekstraordinært kabinettmøte for å diskutere sikkerhetstiltakene som landet tar i forkant av Rosh Hashanah, Yom Kippur og Løvhyttefesten.

Som en del av arbeidet med å minske spenningen i landet beordret Netanyahu at Knessets talsmann Yuli Edelstein skal fortsette arbeidet med å sørge for at jødiske politikere og folkevalgte holder seg unna Tempelhøyden.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.