Trump hyller Israel for å bedrive rasistisk profilering

21. september 2016 |  Israel Today Stab

På mandag gjentok den republikanske presidentkandidaten Donald Trump at han gleder seg over at Israel bedømmer folk ut fra deres rase når det kommer til kampen mot terrorisme. Han sa også at USA ville hatt større suksess i sine egne sikkerhetstiltak hvis landet gjorde det samme som Israel.

Under et telefonintervju med "Fox and Friends" påpekte presidentkandidaten at "det lokale politiet vet hvem mange av disse (terroristene) er, (men) de er redde for å gjøre noe med det fordi de ikke ønsker å bli anklaget for rasisme."

"I Israel derimot, bedømmer de folk ut fra rase", påpekte Trump. "De har gjort en utrolig bra jobb, så bra som den kan gjøres. Hvis de ser noen som oppfører seg mistenktsomt, så bedømmes de ut fra deres rase. De kommer til å ta tak i person og sjekke dem."

På bakgrunn av bombingen i New York City og New Jersey, som ble utført av en muslimsk immigrant, spurte Trump: "Har vi virkelig et valg? I dette landet forsøker folk å være politisk korrekt, men da kommer ting bare til å bli verre. Ting kommer ikke til å bli bedre."

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.