Netanyahu samlet afrikanske ledere til spesielt møte

26. september 2016 |  Israel Today Stab

(Kommunisert via statsministerens medierådgiver).

Torsdag 22. september 2016 avholdt Israels statsminister Benjamin Netanyahu et spesielt møte ved FN-bygningen i New York. Tilstede på dette møte var 15 statsoverhoder og representanter fra ulike afrikanske land.

Statsminister Netanyahu fortalte statsoverhodene at han tror at Israel kan være en verdifull partner for landene deres. Han sa at teknologi forandrer alt, inkludert kommunikasjon, medisin, jordbruk og utdannelse. Han la til at Israel ønsker å dele sin teknologi med afrikanske land.

De afrikanske lederne takket statsminister Netanyahu og sa at de var takknemlige for at Israel samarbider med afrikanske land på så mange områder. De la til at dette samarbeidet var veldig viktig og at det kom til å føre til økt levestandard for afrikanske borgere.

Etter møtet deltok statsminister Netanyahu, hans kone og Israels FN-ambassadør Danny Danon på en unik tilstelning ved FNs hovedkvarter sammen med et titalls afrikanske ledere under overskriften "Israelsk teknologi og innovasjon i Afrika". Netanyahu, hans kone og den israelske ambassadøren ble ønsket velkommen med applaus fra de andre gjestene. Tilstelningen, som ble arrangert av Netanyahu, hyller samarbeidet mellom Israel og Afrika og hadde som mål å presentere Israel som start-up nasjon for hele verden.

Israelske teknologiselskap og start-up selskaper vil presentere sine innovative løsninger til over 15 presidenter, statsministere og ministere fra Afrika og u-land, samt til et titalls ambassadører, FN-offiserer og repsresentanter fra den private sektor fra land over hele verden.

Statsminister Netanyahu takket ambassadør Danon for å ha organisert denne viktige tilstelningen.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.