Kjærlighetsgave!

28. september 2016 |  Israel Today Stab

31. juli 2014 så en liten "kjærlighetsklump" ved navn Tal-Or dagens lys for aller første gang. "Tal" betyr "dugg" og "Or" betyr "lys". Den lille jenta ble oppkalt etter sin far, sersjant Bayhesain Kshaun, som mistet livet i krigen på Gazastripen kun ti dager før han skulle bli far til sitt fjerde barn. Bayhesain begynte alltid arbeidsdagen klokken 04 om morgenen og han mistet livet mens det enda var sollys", forklarte hans kone Galaitu. Det var derfor datteren fikk det spesielle navnet. "Vi håper at denne lille jenta kommer til å bringe lys til denne mørke verden."

Mange etiopiske immigranter melder seg inn i Det israelske forsvaret eller det israelske politiet. Skjebnen som familien Kghaun led er ikke enestående. Mange etiopiske familier lever under fattigdomsgrensen og sliter med å finne sin plass i det israelske samfunnet.

Vi ønsker å velsigne immigrantene som kommer til Israel ved å gi dem en kjærlighetsgave nå som høytidene nærmer seg. Vi trenger din hjelp! Hjelp oss med å lage så mange mat- og gavekurver som mulig slik at vi kan spre litt glede til disse familiene!

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.