Hjelp oss og beskytte våre unge, akkurat som dine egne!

16. november 2016 |  Anat Schneider

Øyeblikket var rørende og sårt, tårer fra familien til stede presset seg frem. Foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler, mine barn, alle som deltok.

Hver familie kom med sine kurver fylt av delikatesser, som en fylde av landet. Israelske familier elsker å uttrykke seg gjennom mat. Alle ting fordøyes enklere når den fortæres under høytid og feiring.

Hvert barn i familien modnes på kort tid og blir raskt menn og kvinner! Det er et faktum når våre barn aksepterer det store ansvaret, i så ung alder. Hver og en av dem bidrar selv med egne liv under militærtjenesten for sitt land.

De utsetter flere år og setter studier, karriere, penger til side - alt som i andre deler av verden er planlagt fra de er små. Israelske unge kvinner setter sin fremtid på vent i 2 år i beste fall, unge menn i tre og offiserer i ytterligere 2 år til. I mange tilfeller tilbringer disse unge årevis i militæret før de blir "løslatt".

Vi foreldre, etter å ha oppdratt disse barna med kjærlighet, håper at i våre barns dager ikke må bli krig. Samtidig er det nå våre barn innser at de må bidra til å beskytte vårt fedreland.

Det er i anledninger som dette at mange blandede stemmer kommer opp i oss.

Stemmen til foreldre som er stolte av barna sine. Stemmer fra omsorgsfulle foreldre. Stemmer fra foreldrenes lengsel etter fred og en bedre verden for alle. Stemmer fra foreldre som forstår at virkeligheten er blitt annerledes enn våre drømmer og at vår sikkerhet er i militæret og Guds hender.

Hjelp oss og støtt våre soldater og
hold dem varme i vinter!

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.