Iransk general sier Israel er borte løpet av 10 år

30. november 2016 |  Israel Today stab

Den høytstående iranske hærføreren redgjorde i en analyse i forrige uke at Israel vil bli tilintetgjort en gang i løpet av de neste 10 årene, som en følge av flere islamske revolusjoner i regionen.

Generalmajoren Mohammed Reza Naqdi (bildet) fortalte til en forsamling av studenter i Teheran at deres egen nasjons islamske revolusjonen hadde lykkes med å trigge USA til å uskadeliggjøre Saddam Hussein og tvinge en amerikansk tilbaketrekning fra Libanon.

"Tatt i betraktning denne prestasjon, er det ikke usannsynlig at frigjøringen av Palestina gjennom den islamske revolusjonen vil finne sted," uttalte han og gjengitt i det halvoffisielle iranske nyhetsbyrået Fars.

Tidligere denne måneden forutså Naqdi at til og med USA vil være borte i løpet i 20 år, og at denne kollapsen er blitt akselerert etter valget av Donald Trump som president.

"Ifølge analyser gjort av bakmenn og skjulte beslutningstakere i USA, vil USA kollapse i 2035, og jeg er optimistisk og tror det kommer til å skje mye før," sa generalen.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.