Viktig melding fra vår redaktør!

18. desember 2016 |  Israel Today stab
Kjære venner,

Hvorfor er Israel så hatet av verden? Historien om Jakob gir oss kanskje svaret. da han favoriserte ett av sine barn, Josef, fremfor den andre. Og det førte til en bitter sjalusi. Jeg vet ikke om noen far i dag som ville gjøre ddet samme. Det er en oppskrift på katastrofe. Og likevel, Jakob fulgte Guds ledelse. Som skaperen av alt, har Gud også satt en nasjon fremfor de andre - nemlig Israel!

På grunn av dette er Israel også blitt baktalt. Og i vår tid, mest tydelig i mainstream media sin dekning av Midtøsten. Men denne tilsynelatende selvødeleggende avgjørelse som Gud gjorde både for Jakob og Israel har et høyere mål. Og det er så avgjørende for virkelig å forstå hva som skjer i det Hellige Land i dag.

"For om du tier i tid som denne, vil befrielse komme for jødene fra et annet sted ... Og hvem vet om du ikke har oppnådd velvilje i en tid som denne?» (Ester 4:14) Nå er det tid. Bli med oss å spre sannheten at "Og Israels trofaste Gud lyver ikke og angrer ikke.." (I Samuel 15:29)

Vi i Jerusalem kan ikke gjøre dette alene. Som Esther er også du blitt født for en tid som denne - for å bringe trøst og håp til Israel og for å spre Guds sannhet og å stå imot løgnene fra fienden.

Hilsen fra Jerusalem,

Aviel Schneider

KLIKK HER Les det siste nummret på engelsk her GRATIS!!

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.