Israelere demonstrerte for ofrene i den syriske borrgerkrigen

20. desember 2016 |  Israel Today stab

Syrerne ser offisielt på seg selv som i krig med Israel. Men det stoppet ikke israelerne fra demonstrere på vegne av syriske krigsofre på søndag.

De fleste israelere tror ikke at Yeshua er deres Messias, men alikevel har de en tendens til å følge noen av hans læresetninger langt mer pliktoppfyllende enn mange kristne.

Som for eksempel vil undervisningen om å elske sine fiender. Israelere er i en konstant kamp for å overleve. Likevel har de som leveregel (det finnes selvfølgelig dårlige eksempler i ethvert samfunn) at Israel ikke skal legge noen for hat, ikke engang sine svorne fiender.

Hundrevis av israelere demonstrerte og samlet seg utenfor den russiske og amerikanske ambassadene i Tel Aviv for å protestere mot det internasjonale samfunnets manglende evne til å stoppe den pågående massakre av sivile i den syriske byen Aleppo.

"Jeg er her gjør det eneste jeg kan, fordi jeg føler meg maktesløs i denne ildprøven," sa en demonstrant det jødiske nyhetsbyrået JTA. "Det er mennesker som lider, så vi må gjøre noe."

En annen demonstrant, Rabbi Hananel Rosen, forklarte hvorfor israelske jøder vil ta til ordet for sine mest fastlåste fiender:

"Gud skapte verden og alle er i Guds bilde, og hvis vi ikke er villige til å se det silk, vil vi finne oss selv religiøst og moralsk i stor nød."

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.